Nieuwe teaser trailer voor ‘A Monster Calls’

Whoa indeed!

De trailer voor ‘A Monster Calls‘ is er eindelijk! Focus Features heeft een eerste teaser trailer onthuld voor de verfilming van het donkere jeugdboek van Patrick Ness. De film is geregisseerd door Juan Antonio Bayona (The Impossible) en is voorzien van topsterren Felicity Jones (The Theory of Everything) en Liam Neeson (Taken).

09395-joseharo.NEF

In de fantasyfilm zoekt Connor (Lewis MacDougall) de hulp van een monster om te leren omgaan met de terminale ziekte van zijn moeder (Felicity Jones) en de pesterijen van zijn klasgenoten. Connor droomt over een boommonster die hem kennis laat maken met een fantasiewereld vol sprookjes over moed, verlies en geloof.

Net zoals het jeugdboek geeft de trailer een enge en mysterieuze sfeer weer. Deze wordt vooral benadrukt door de zware stem van het monster (Liam Neeson). Een eerste teaser trailer werd al in november uitgebracht, maar deze gaf een veel lichtere en jeugdigere sfeer weer. De nieuwe trailer ziet er veel enger en donkerder uit, wat ik persoonlijk het beste bij het boek vind passen.

amonstercallsbanner

Dit boek stond al een paar jaar op mijn ‘te lezen-lijstje’ en nu ben ik er eindelijk aan begonnen. De illustraties zijn prachtig en ik hoop dat ze deze niet vergeten, maar proberen te gebruiken in de film.  Een book talk met Fem over ‘A Monster Calls’ volgt nog!

‘A Monster Calls’ komt in oktober uit dus het duurt nog wel even voor we deze film bij ons te zien krijgen. In de tussentijd kan je samen met mij het boek lezen!

1e trailer:

2e trailer:

 

Welke trailer vind jij beter? Laat het me weten in de comments!

260085418290517060316

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s