De 2e trailer voor Civil War is er!

Waarschuwing: SPOILERS

Marvel heeft gisteren de laatste trailer van Captain America: Civil War uitgebracht. Na een klein uur van hyperventileren door alle opwinding, heb ik de kracht gevonden om deze post te schrijven.

Eergisteren werden de officiële leden van het team van Captain America en die van Iron Man al bekendgemaakt. Team Iron Man bestaat uit Rhodey (Don Cheadle), Black Widow (Scarlett Johansson), Black Panther (Chadwick Boseman) en Vision (Paul Bettany). Team Cap, aan de andere kant, bestaat uit Bucky (Sebastian Stan), Falcon (Anthony Mackie), Hawkeye (Jeremy Renner), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Ant-Man (Paul Rudd). Enorm veel bekende superheroes dus. Je zou het bijna Avengers 3 kunnen noemen.

In Civil War stelt de overheid een organisatie op om de Avengers in de gaten te houden, waardoor het superheldenteam in twee splitst – één team onder de leiding van Steve Rogers (Captain America), die tegen de bemoeienis van de overheid is, en de andere door Tony Stark (Iron Man), die het idee van de overheid ondersteunt.

Toen ik keek naar de leden, viel het me op dat er toch iemand ontbrak. Waar is Spiderman?

teams 2

In de Marvel’s Civil War comics speelt Spiderman ook een rol in het verhaal. Lang wachten op een eerste blik van Spidey moesten we niet. Slechts een dag na de aankondiging van de verschillende teams kregen we de laatste Civil War trailer te zien. In de laatste 2 seconden van de trailer zien we dat Iron Man om de hulp van Spider Man roept.

Tom Holland, een 19-jarige Britse acteur, neemt vanaf deze film de rol aan van Spider Man, eerder gespeeld door Tobey Maguire en Andrew Garfield. Ik vind het enorm spijtig dat Garfield niet meer de rol zal vertolken, maar ik heb hoge verwachtingen voor Holland.

Marvel en Sony’s “Spider-Man” stand-alone film, die zich richt op Peter Parker’s high school dagen, zal volgend jaar uitkomen.

trc0200-v005-0368541094-173535

Een eerste blik van Tom Holland als Spider Man

Wat ben jij? Team Cap of Team Iron Man? Bekijk de trailer and decide for yourself!

Captain America: Civil War is vanaf 27 april bij ons te zien.

260085418290517060316

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s